Verkopen in Knokke,
met Agence Het Zoute

Wilt u uw woning in Knokke verkopen? Maar weet u niet waar te beginnen? Laat het over aan Agence Het Zoute: het oudste vastgoedkantoor van de badstad. Ontdek waarom wij uw beste keuze zijn.

VERKOPEN

Waarom kiezen voor Agence Het Zoute?

100 jaar ervaring in Knokke

Agence Het Zoute bestaat al sinds 1924. Dit betekent: bijna honderd jaar ervaring in de vastgoedmarkt in Knokke en een netwerk doorheen de hele stad – tot in het kleinste straatje. Zo vinden we sneller een geschikte koper of huurder.

Eerlijke commissie

Onze commissie is altijd evenwichtig én evenredig met de verkoop- of verhuurprijs. Het dekt precies de meerwaarde die we u bieden: onze jarenlange ervaring, ons netwerk en het feit dat we het verkoops- of verhuurproces volledig van u overnemen, met alle gemoedsrust van dien.

Proactief en transparant

We houden u van begin tot eind op de hoogte van waar we precies staan. Niets wordt achtergehouden, alles wordt verteld en toegelicht. Zo bent u altijd helemaal mee.

Vakmensen

Onze mensen zijn meertalige professionals met een passie voor het vak. Dankzij hun expertise in verkoop, verhuur en beheer weten ze precies hoe ze uw woning in de markt moeten zetten. Zo krijgt u steeds de juiste prijs.

Altijd vlot bereikbaar

Ons team staat elke dag voor u klaar. Zowel telefonisch als in het kantoor. Kom even langs en leer ons team kennen.

Agence Het Zoute

Het oudste vastgoedkantoor van Knokke - Heist

Het is 1924. In de Elizabetlaan in Knokke - Heist opent Agence Het Zoute voor de eerste keer zijn deuren. Bijna 100 jaar later bestaat het kantoor nog steeds. Diepgeworteld in een rijke geschiedenis en vertakt in een loyaal team van professionals dat de lokale markt door en door kent.

Onze mensen
Zaakvoerder
Thibault Vanden Berghe
BIV nr. 203.323
Verkoop – Verhuur – Beheer
Cédric Vanden Berghe
BIV nr. BIV 516.587
Verkoop
Xavier Ots
 
Verkoop
Gilles Vlieghe
BIV nr. 514.666

Wat Agence Het Zoute voor u kan doen

Verkoop

Wij verkopen uw appartement, villa of bouwgrond. Snel, efficiënt en altijd voor een correcte prijs. Met ons bent u gerust tot jaren na de verkoop.

Seizoensverhuur

Uw vastgoed verhuren voor een vakantie of een paar weken? Laat het aan ons over. Wij ontfermen ons over het volledige huurproces en volgen alles op in uw plaats. Het enige wat u hoeft te doen: uw huurinkomsten innen.

Jaarverhuur

Uw eigendom verhuren voor een heel jaar? Ook dat kunnen we regelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk vinden we altijd de juiste huurder.

Syndicus

Een gebouw beheren vraagt veel administratie, financiële opvolging en technisch inzicht. Met Agence Het Zoute als syndicus rekent u op een professionele omkadering en betrouwbare partner voor al uw gemene delen.

Agence Het Zoute

Liever een discrete verkoop?

Hebt u liever niet dat uw woning op het internet staat? Dat begrijpen we. Totale discretie is voor ons vanzelfsprekend. Met onze optie ‘Discrete verkoop’ verkopen we uw eigendom in Knokke zonder dat de hele stad er het fijne van weet.

Realisaties

241 appartementen, villa’s en penthouses

Zoveel woningen hebben we het afgelopen jaar nieuwe bewoners bezorgd. Indrukwekkend? Dan zag u de panden zelf nog niet.

Top kantoor, zeer professioneel!
Wim D.      
Agence tres professionelle!
Damien C.      
Reeds jaren super goede ploeg in het beheer, proficiat!
Cathrine V.      
Er werd mij een snelle en discrete verkoop van mijn appartement beloofd, dit heeft Agence Het Zoute ook waargemaakt.
Philippe D.      
Voor een eerste seizoenshuurervaring in Knokke (oktober) zijn we verheugd over de ontvangst, efficiëntie, beschikbaarheid en professionaliteit van de medewerkers in het algemeen en van mevrouw Eveline Christiaens in het bijzonder. Tot de volgende.
Colette V.      

Erkend vastgoedmakelaar BIV 203.323 (België)
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (BIV)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)
Lid van CIB
Agence Het Zoute NV: BTW BE 0735.977.107
RPR Gent, afdeling Brugge
Derdenrekening: BE38 0018 9234 1472

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.