Vastgoed in Knokke?
Eén adres.

We luisteren naar wat u wilt en doen wat u nodig hebt.
Maak kennis met Agence Het Zoute: het oudste vastgoedkantoor van Knokke - Het Zoute.

Wat Agence Het Zoute voor u kan doen

Verkoop

Wij verkopen uw appartement, villa of bouwgrond. Snel, efficiënt en altijd voor een correcte prijs. Met ons bent u gerust tot jaren na de verkoop.

Seizoensverhuur

Uw vastgoed verhuren voor een vakantie of een paar weken? Laat het aan ons over. Wij ontfermen ons over het volledige huurproces en volgen alles op in uw plaats. Het enige wat u hoeft te doen: uw huurinkomsten innen.

Jaarverhuur

Uw eigendom verhuren voor een heel jaar? Ook dat kunnen we regelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk vinden we altijd de juiste huurder.

Syndicus

Een gebouw beheren vraagt veel administratie, financiële opvolging en technisch inzicht. Met Agence Het Zoute als syndicus rekent u op een professionele omkadering en betrouwbare partner voor al uw gemene delen.

Agence Het Zoute

Het begon allemaal in de Elizabetlaan

Het is 1924. We bevinden ons in Knokke. In de Elizabetlaan opent een vastgoedkantoor voor de eerste keer zijn deuren. De naam: Agence Immobilière “La Zoutoise”. Later gewijzigd naar Agence Het Zoute.

We maken de sprong naar 1973. Een koppel ziet een kantoor vol potentieel en besluit om het over te kopen. Zo komt Agence Het Zoute in handen van de familie Vanden Berghe.

1989. Thibault Vanden Berghe, hun zoon, neemt de leiding over van het kantoor.

Onze mensen
Zaakvoerder
Thibault Vanden Berghe
BIV nr. 203.323
Verkoop
Xavier Ots
 
Verkoop
Jasper Symons
BIV nr. 515.392
Verkoop
Gilles Vlieghe
BIV nr. 514.666
Jaarverhuur & Syndic
Kathleen Goeminne
 
Seizoensverhuur
Natasja Vandekerchove
 
Seizoensverhuur
Eveline Christiaens
 
Syndic
Ann Raes
 
Syndic
Ilse Vlaeminck
 
Boekhouding
Caroline Gevaert
 

Thibault
Vanden Berghe

Zaakvoerder van Agence Het Zoute

Mijn verhaal begint in 1989, na een opleiding van meer dan 10 jaar, nam ik het kantoor - dat al 68 jaar bestond - van mijn ouders over. De overname gebeurde stap voor stap: verkoop, verhuur, beheer, verzekering,... In dertig jaar tijd heb ik de ervaring opgedaan die u zal helpen om alle antwoorden op uw vragen te vinden.

Het bijzondere aan makelaar zijn in Knokke, is dat het niet om eender welk vastgoed gaat. Onze badstad ademt elegantie uit, en dat straalt af op de panden. Het kernwoord? Luxe. De verkoop, de verhuur en het beheer van zulke prestigieuze woningen vraagt om een speciale expertise. Om een finesse die niet elk vastgoedkantoor in Knokke beheerst. Wij wel. Vraag maar aan onze klanten.

Of u nu wilt kopen, verkopen, huren, verhuren of een syndicus zoekt: met Agence Het Zoute rekent u op een professionele en discrete vastgoedmakelaar met een loyaal team van professionals. Wij luisteren naar wat u wilt en doen wat u nodig hebt. Dat deden we vijftig jaar geleden al en dat doen we nu nog steeds.

Wilt u ons kantoor beter leren kennen? U kunt me altijd bereiken voor een afspraak.

Warme groeten,

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel
BIV-erkend vastgoedmakelaar België BIV 203.323 - Agence Het Zoute BTW-BE 0735.977.107

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.