Vastgoed in Knokke?
Eén adres.

We luisteren naar wat u wilt en doen wat u nodig hebt.
Maak kennis met Agence Het Zoute: het oudste vastgoedkantoor van Knokke - Het Zoute.

Wat Agence Het Zoute voor u kan doen

Verkoop

Wij verkopen uw appartement, villa of bouwgrond. Snel, efficiënt en altijd voor een correcte prijs. Met ons bent u gerust tot jaren na de verkoop.

Seizoensverhuur

Uw vastgoed verhuren voor een vakantie of een paar weken? Laat het aan ons over. Wij ontfermen ons over het volledige huurproces en volgen alles op in uw plaats. Het enige wat u hoeft te doen: uw huurinkomsten innen.

Jaarverhuur

Uw eigendom verhuren voor een heel jaar? Ook dat kunnen we regelen. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk vinden we altijd de juiste huurder.

Syndicus

Een gebouw beheren vraagt veel administratie, financiële opvolging en technisch inzicht. Met Agence Het Zoute als syndicus rekent u op een professionele omkadering en betrouwbare partner voor al uw gemene delen.

AGENCE HET ZOUTE

Waarom kiezen voor Agence Het Zoute?

100 jaar ervaring in Knokke

Agence Het Zoute bestaat al sinds 1924. Dit betekent: bijna honderd jaar ervaring in de vastgoedmarkt in Knokke - Heist en een netwerk doorheen de hele stad – tot in het kleinste straatje. Zo vinden we sneller een geschikte koper of huurder.

Eerlijke commissie

Onze commissie is altijd evenwichtig én evenredig met de verkoop- of verhuurprijs. Wat we vragen, dekt precies de meerwaarde die we u bieden: onze jarenlange ervaring, ons netwerk en het feit dat we het verkoops- of verhuurproces volledig van u overnemen − met alle gemoedsrust van dien.

Proactief en transparant

We houden u van begin tot eind op de hoogte van waar we precies staan. Niets wordt achtergehouden, alles wordt verteld en toegelicht. Zo bent u altijd helemaal mee.

Vakmensen

Onze mensen zijn meertalige professionals met een passie voor het vak. Dankzij hun expertise in verkoop, verhuur en marketing weten ze precies hoe ze uw woning in de markt moeten zetten. Zo krijgt u steeds de juiste prijs.

Altijd vlot bereikbaar

Ons team staat elke werkdag voor u klaar. Zowel telefonisch als in het kantoor. Kom even langs en leer ons team kennen.

Agence Het Zoute

Het begon allemaal in de Elizabetlaan

Het is 1924. We bevinden ons in Knokke. In de Elizabetlaan opent een vastgoedkantoor voor de eerste keer zijn deuren. De naam: Agence Immobilière “La Zoutoise”. Later gewijzigd naar Agence Het Zoute.

We maken de sprong naar 1973. Een koppel ziet een kantoor vol potentieel en besluit om het over te kopen. Zo komt Agence Het Zoute in handen van de familie Vanden Berghe.

1989. Thibault Vanden Berghe, hun zoon, neemt de leiding over van het kantoor.

Onze mensen
Zaakvoerder
Thibault Vanden Berghe
BIV nr. 203.323
Verkoop – Verhuur – Beheer
Cédric Vanden Berghe
BIV nr. BIV 516.587
Verkoop
Xavier Ots
 
Verkoop
Gilles Vlieghe
BIV nr. 514.666
Jaarverhuur & Syndic
Kathleen Goeminne
 
Seizoensverhuur
Eveline Christiaens
 
Syndic
Ann Raes
 
Syndic
Ilse Vlaeminck
 
Boekhouding
Caroline Gevaert
 
Marketing
Andreea Dudas
 

Thibault
Vanden Berghe

Zaakvoerder van Agence Het Zoute

Mijn verhaal begint in 1989, na een opleiding van meer dan 10 jaar, nam ik het kantoor - dat al 68 jaar bestond - van mijn ouders over. De overname gebeurde stap voor stap: verkoop, verhuur, beheer, verzekering,... In dertig jaar tijd heb ik de ervaring opgedaan die u zal helpen om alle antwoorden op uw vragen te vinden.

Het bijzondere aan makelaar zijn in Knokke, is dat het niet om eender welk vastgoed gaat. Onze badstad ademt elegantie uit, en dat straalt af op de panden. Het kernwoord? Luxe. De verkoop, de verhuur en het beheer van zulke prestigieuze woningen vraagt om een speciale expertise. Om een finesse die niet elk vastgoedkantoor in Knokke beheerst. Wij wel. Vraag maar aan onze klanten.

Of u nu wilt kopen, verkopen, huren, verhuren of een syndicus zoekt: met Agence Het Zoute rekent u op een professionele en discrete vastgoedmakelaar met een loyaal team van professionals. Wij luisteren naar wat u wilt en doen wat u nodig hebt. Dat deden we vijftig jaar geleden al en dat doen we nu nog steeds.

Wilt u ons kantoor beter leren kennen? U kunt me altijd bereiken voor een afspraak.

Warme groeten,

Erkend vastgoedmakelaar BIV 203.323 (België)
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (BIV)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)
Lid van CIB
Agence Het Zoute NV: BTW BE 0735.977.107
RPR Gent, afdeling Brugge
Derdenrekening: BE38 0018 9234 1472

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.