NIEUWS
Knokke-Heist schittert: een magische start van de winterperiode
20-11-2023

Het is bijna zover!

Tijdens de Belgische herfstvakantie, terwijl de bladeren zich langzaam hulden in warme herfsttinten, maakte Knokke-Heist zich klaar voor de naderende wintermaanden. De straten worden verlicht met kerstpracht waarbij de adembenemende Antoine Bréartstraat de spits afbijt. Bereid je voor op een ongeëvenaarde betovering, want ook dit jaar belooft Knokke-Heist een warm gevoel te verspreiden en de harten van inwoners en bezoekers te verwarmen met de schittering van de feestdagen.  

De Antoine Bréartstraat als stralend middelpunt

De robuuste boog werd gehuld in een weelde van schitterende verlichting en dartelende hertjes die de nachtelijke lucht doen oplichten. Dansend en fonkelend als diamanten doorbreken ze de duisternis en creëren ze een sprookjesachtige ambiance die elke bezoeker doet verwonderen. Vanaf vrijdag 1 december 2023 zal de volledige gemeente dan weer sprankelen in de betoverende kerstsfeer. Overal in de straten zullen feestelijke lichtdecoraties te bewonderen zijn, met als absolute blikvangers majestueuze elanden, imposante ijsberen, mysterieuze wolven en gracieuze herten.  

Kijk jij ook al uit naar de kerstperiode?

Laat de betovering van de feestdagen beginnen, want winter in Knokke-Heist dat is schaatsen op de ijspiste met echt ijs, eindejaarsshoppen met familie en vrienden of gastronomisch genieten in één van de vele delicatessezaken of restaurants. Ontdek dit en nog veel meer in de winterbrochure die je kan ophalen in de toerismekantoren in Knokke (die momenteel tijdelijk gehuisvest is in het gele veiligheidsgebouw op het strand ter hoogte van het Lichttorenplein) en Heist (Pannenstraat 138 op de site van HEY) of raadpleeg de belangrijkste winteractiviteiten online via mykh.be/winter.

Recente berichten
NIEUWS
Het Zwin Pronkt met Prestigieuze “UNESCO” Erkenning
NIEUWS
BMW Presents Elle Fashion-Week Knokke-Heist

Erkend vastgoedmakelaar BIV 203.323 (België)
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (BIV)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)
Lid van CIB
Agence Het Zoute NV: BTW BE 0735.977.107
RPR Gent, afdeling Brugge
Derdenrekening: BE38 0018 9234 1472

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.