NIEUWS
EK-SUMMERCAMP: alle matchen van de Rode Duivels op groot scherm op het Evenementenstrand in Duinbergen
11-05-2024

Laaiend enthousiasme

Klaar voor een onvergetelijke voetbalervaring? Knokke-Heist verwelkomt alle Rode Duivels fans in een origineel EK-dorp op het evenementenstrand KH Summercamp te Duinbergen, van 17 juni 2024 (de eerste match tegen Slovakije) tot maximaal 14 juli 2024 (mogelijke laatste match van de Rode Duivels in de finale).

Het gemeentebestuur is alvast enthousiast. “De organisatoren van Summer Camp zijn geboren Knokke-Heistenaren, ze voelen precies aan wat we hier nodig hebben en bieden de juiste animatie aan voor ons publiek. Na een eerste geslaagde editie vorig jaar, voegen ze nu naast de bestaande een aantal nieuwe unieke concepten toe aan het programma zoals het EK Summercamp, hetgeen we alleen maar kunnen toejuichen”, aldus het gemeentebestuur van Knokke-Heist.

Ook Sven Kums, kapitein AA Gent en fan van de gemeente kijkt uit naar de wedstrijden op groot scherm: “Ik vind het een heerlijk idee om de matchen van onze Rode Duivels op deze mooie locatie in Duinbergen met de voeten in het zand te kunnen volgen. Ik kom sowieso naar zoveel mogelijk matchen kijken."

De eerste data om alvast in je agenda te markeren zijn:
· 17 juni 2024 om 18u: België vs. Slovakije
· 22 juni 2024 om 21u: België vs. Roemenië
· 26 juni 2024 om 18u: België vs. Oekraïne

Voor alle wedstrijddagen die om 18 uur worden gespeeld, opent het strand 2 uur voor de aftrap (16 uur) en sluit om 22 uur. Voor wedstrijden die om 21 uur beginnen, opent het strand 3 uur voor de aftrap (18 uur) en sluit om middernacht.

De spanning en het plezier van het Europees Kampioenschap voetbal

EK-summercamp in Knokke Heist belooft een fantastische plek te worden waar fans samenkomen, de sfeer proeven, een fris pintje van het vat kunnen drinken, een sappige braadworst kunnen smikkelen en de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm beleven. Een unieke gelegenheid om de spanning en het plezier van het Europees Kampioenschap voetbal te delen. Mis deze kans niet om je geel, rood en zwarte outfit uit de kast te halen en de Rode Duivels naar de overwinning te juichen in het hart van de actie. Kom en maak deel uit van de onvergetelijke EK-ervaring in Knokke Heist! De toegang is gratis. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Registreer vooraf op www.kh-summercamp.be

Bron: Knokke-Heist.be

Recente berichten
NIEUWS
Knokke-Heist pakt uit met Internationaal Variétéspektakel 'Grand Show Folie Royale'
NIEUWS
Edward Burtynsky: Water, het nieuwe goud

Erkend vastgoedmakelaar BIV 203.323 (België)
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (BIV)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)
Lid van CIB
Agence Het Zoute NV: BTW BE 0735.977.107
RPR Gent, afdeling Brugge
Derdenrekening: BE38 0018 9234 1472

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.