NIEUWS
De Nacht van Het Zoute 2024
19-07-2024

De befaamde Nacht Van Het Zoute gaat jaarlijks door op de eerste vrijdag van augustus. We zien elkaar op vrijdag 2 augustus 2024 vanaf 17 uur tot 23 uur in de Kustlaan en Zeedijk-Het Zoute.

De glamoureuze braderie trekt gewoonlijk erg veel volk en staat bekend als hét event van de zomer.

In de Kustlaan en op de Zeedijk, alsook in de zijstraten van deze mondaine handelswijk vind je tal van modeshows, recepties en events. De meeste handelaars, juweliers en kunstgalerijhouders organiseren iets voor hun vast cliënteel of stellen feestelijk hun allernieuwste exclusieve collecties voor. Kortom, er valt veel te beleven.

De Nacht van het Zoute is dan ook onbetwistbaar de meest prestigieuze braderie van het land waar de beau monde elkaar traditiegetrouw rendez-vous geeft.

Modedefilé Albertplein

Langs de Kustlaan en de Zeedijk in Het Zoute, evenals in de zijstraten van deze chique winkelbuurt, kun je genieten van een scala aan modeshows, recepties en evenementen. Uiteraard is er ook overal muzikale ambiance en er valt naar goede gewoonte een uitbundige party met sfeer-dj te beleven. Het nieuwe glazen paviljoen krijgt naar aanleiding van de Nacht van het Zoute ook een extra feestelijke belichting.

Beperkt aantal beachbars langer open

De beachbars in het Zoute (Knokkestrand, Lichttorenstrand, Siësta Beach, Beach Number 1, Collins Beach, Famouz, Zoutestrand 19 en Vintage Beach) krijgen naar aanleiding van de Nacht van het Zoute uitzonderlijk de toelating om langer open te blijven. Tot 22 uur mag er drank worden geschonken en moeten de toiletten ter beschikking blijven voor het publiek. Om 23 uur moet de standplaats volledig ontruimd en gesloten zijn. Het gemeentebestuur heeft geen afwijking verleend op de stopzetting van muziekproductie. Muziek op de concessie moet dus, zoals in de reguliere overeenkomst voorzien, uiterlijk om 20 uur beëindigd zijn.

Bron: Knokke-Heist

Recente berichten
NIEUWS
Knokke-Heist verwelkomt Ironman in het weekend van 7 en 8 september 2024
NIEUWS
Verzameldecreet maakt einde aan willekeur vergunnings- en meldingsplicht

Erkend vastgoedmakelaar BIV 203.323 (België)
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (BIV)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)
Lid van CIB
Agence Het Zoute NV: BTW BE 0735.977.107
RPR Gent, afdeling Brugge
Derdenrekening: BE38 0018 9234 1472

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.