NIEUWS
De culinaire gids "A Taste of Knokke-Heist" van Gault&Millau
20-11-2023

De nieuwe culinaire gids Gault&Millau “A Taste of Knokke-Heist 2023-2024” werd op dinsdag 3 oktober 2023 officieel voorgesteld. De nieuwe editie is groter dan voorheen en omvat een groot aantal extra illustraties om nog beter de sfeer van deze bruisende kustgemeente te schetsen. Nieuw dit jaar is de uitgave in drie talen. Door naast Nederlands en Frans ook Duitstalige teksten te voorzien wordt ingespeeld op een steeds belangrijker wordende toeristische markt. De gids werd gedrukt op 30.000 exemplaren en telt 148 pagina’s.

Elke tweedeverblijver van Knokke-Heist ontving de gids gratis in de bus op zijn thuisadres. De gids is ook voor alle inwoners gratis verkrijgbaar in het stadhuis op het Alfred Verweeplein en bij de dienst Toerisme die momenteel tijdelijk gehuisvest is in het gele veiligheidsgebouw op het strand ter hoogte van het Lichttorenplein. Het toerismekantoor in Heist vind je in de Pannenstraat 138 op de site van HEY. Je kunt ook een exemplaar aankopen in de lokale boekhandel voor € 19,95.

Nieuwe website: www.atasteofknokkeheist.be

Alle referenties uit de Knokke-Heist gids worden ook verzameld op de nieuwe website www.atasteofknokkeheist.be. Dankzij de handige zoekfunctie, foto’s, kaarten, de link met het Resengo boekingssysteem en de duidelijke routebegeleiding vind je onmiddellijk wat je zoekt. De site is volledig gratis te raadplegen en is voor iedereen toegankelijk. De zoekfunctie kreeg ook een zeer handige beschikbaarheidsmodule om online beschikbaarheden bij de restaurants te zoeken.

Recente berichten
NIEUWS
Het Zwin Pronkt met Prestigieuze “UNESCO” Erkenning
NIEUWS
BMW Presents Elle Fashion-Week Knokke-Heist

Erkend vastgoedmakelaar BIV 203.323 (België)
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (BIV)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)
Lid van CIB
Agence Het Zoute NV: BTW BE 0735.977.107
RPR Gent, afdeling Brugge
Derdenrekening: BE38 0018 9234 1472

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.