NIEUWS
BMW Presents Elle Fashion-Week Knokke-Heist
15-04-2024

KNOKKE-HEIST IS OPNIEUW DÉ ULTIEME MODE-HUB VAN DE KUST TIJDENS ELLE FASHION WEEK

Modeliefhebbers, plan alvast jullie tripje Knokke-Heist in. Want van 26 april tot 5 mei 2024 wordt de stijlvolle badplaats opnieuw omgetoverd tot de ultieme mode-hub van de Belgische kust tijdens de ELLE Fashion Week. Stel je voor: de eerste zonnestralen, trendy boetieks en een sfeer die haute couture ademt. Niet te missen!

We geven het startschot van de Fashion Week op vrijdagavond 26 april om 18.30 uur op het Lichttorenplein met de ELLE Fashion Show. De brands presenteren er hun gloednieuwe zomercollectie. Van styling en modellen tot muziek en silhouetten, het belooft een absolute topervaring te worden. Kom jij ook kijken?

.

Ontdek de ELLE Fashion Show

Op het iconische roze Lichttorenplein worden tijdens de daaropvolgende dagen ook diverse modeshows gehost door presentatrice Justine De Jonckheere. Je kan er telkens op woensdag, zaterdag en zondag de nieuwste looks van topmerken en lokale pareltjes spotten. Van high fashion tot street chic, deze shows zijn waar dromen (en garderobes) werkelijkheid worden. En het beste? Jouw lievelingsitems kan je zelfs rechtstreeks scoren bij de nabijgelegen boetieks, wat een luxe!

Ontdek de timetable

Maar dat is nog niet alles - de lokale handelaars staan ook paraat om je tijdens de Fashion Week te verwennen in hun winkels. Ze rollen de rode loper uit en pakken uit met exclusieve deals om jouw winkelervaring naar een hoger niveau te tillen. Klant is koning(in), toch?

.

Ontdek alle acties

TIP: Dress to impress, want onze streetstyle-fotograaf struint op de modeshowdagen de straten af op zoek naar de meest fabuleuze outfits. Wie weet word jij wel de next fashion icon op onze socials en digitale schermen.

Tijdens de ELLE Fashion Day geniet je van verschillende verrassingen en exclusieve aanbiedingen in de door het high-end magazine ELLE geselecteerde boetieks. Van mode en juwelen, tot deco en kunst, in Knokke-Heist vind je alles op een steenworp. Ontdek het dagprogramma op ELLE.be en schrijf je in om te genieten van alle promoties. Aanschuiven voor een heerlijk ontbijtmoment doe je tijdens de Fashion Week in Hotel La Réserve Resort (Elizabetlaan 160). De ELLE Breakfast Club gaat door op zaterdag 27 april. Je krijgt op beide events een goedgevulde ELLE-goodiebag mee naar huis.

.

Ook modeblad Marie Claire springt mee op de kar en brengt een vleugje fashion in het straatbeeld. De volledige Fashion Week kan je prachtige silhouetten geselecteerd door het Marie Claire-team bewonderen in de belangrijkste winkelstraten van Knokke-Heist. Ideaal voor wie houdt van een ontspannende sessie window shopping. Als kers op de taart komen deze geëtaleerde outfits helemaal tot leven op het exclusieve Marie Claire Défilé die enkel op uitnodiging toegankelijk is op zaterdag 4 mei in Hotel La Réserve.

Op dinsdag 30 april gaat de Marie Claire Designer Day door met als doel Knokke-Heist nog meer dan ooit als modeparadijs op de kaart te zetten. Van 10 tot 18 uur krijgen jonge designers de kans om diverse retailers van zowel binnen als buiten Knokke-Heist te ontmoeten, en hun collecties aan hen voor te stellen. Knokke-Heist speelt graag een rol in dit bijzondere B2B-verhaal om startende designers dat extra duwtje in de rug te geven.

Dus als je nu een trendsetter of mode-enthousiasteling bent, of gewoon op zoek bent naar een excuus op jezelf te trakteren op wat winkeltherapie: de ELLE Fashion Week in Knokke-Heist is the place to be!

Haal je overzichtelijke inspiratiegids op in Toerismekantoor Knokke (Zeedijk 660) of Heist (Pannenstraat 138).

Bron: Knokke-Heist - MyKh.be

Recente berichten
NIEUWS
Het Zwin Pronkt met Prestigieuze “UNESCO” Erkenning
NIEUWS
BMW Presents Elle Fashion-Week Knokke-Heist

Erkend vastgoedmakelaar BIV 203.323 (België)
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel (BIV)
Onderworpen aan de deontologische code BIV
BA en borgstelling via NV AXA BELGIUM (polisnr. 730.390.160)
Lid van CIB
Agence Het Zoute NV: BTW BE 0735.977.107
RPR Gent, afdeling Brugge
Derdenrekening: BE38 0018 9234 1472

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.