Kustlaan 105, 8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 60 33 33 - verkoop@hetzoute.be
Knokke-Heist

Nieuwbouw penthouse met terras - zicht op approach en zee

Ref. 6290332
Prijs: € 1.190.000

Beschrijving

Deze nieuwbouw duplex-penthouse is perfect gelegen tussen de Zeedijk en de Kustlaan, midden in het exclusieve Zoute. Het appartement beschikt over een terras met prachtig uitzicht op zowel de zee als de minigolf, wat een unieke woonervaring biedt.

Bij binnenkomst leidt de inkomhal met vestiaire naar een bureauruimte en een apart gastentoilet. De ruime, lichtrijke woonkamer heeft ingemaakte kasten en biedt directe toegang tot het terras, waar u volop kunt genieten van het zeezicht. De halfopen keuken is modern ingericht en voorzien van hoogwaardige Miele-toestellen, met aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

De bovenverdieping herbergt de comfortabele master bedroom, uitgerust met ingemaakte kasten voor voldoende opbergruimte. Aansluitend is er een aparte badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De tweede slaapkamer is eveneens volwaardig en voorzien van ingemaakte kasten, ideaal voor gasten of familie.
Er is een mogelijkheid om de smaakvolle meubels over te nemen, zodat u onmiddellijk van uw nieuwe woning kunt genieten. Daarnaast is er een garage te koop in de nabije omgeving van het appartement, wat zorgt voor extra comfort. De grond- en constructiewaarde worden gesplitst (nieuwbouw). Bezoeken zijn enkel mogelijk na afspraak via onze kantoren.

Uw toekomstig appartement? Om een bezoek in te plannen kunt u ons altijd contacteren op verkoop@hetzoute.be of 050/60 33 33.

Details

  2 slaapkamers   1 badkamer   0 garages
  86.00m² bewoonb. opp.   90.00m² grondopp.

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.