Kustlaan 105, 8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 60 33 33 - verkoop@hetzoute.be
Knokke-Heist

Magnifiek appartement met luxueuze materialen, hartje Zoute

Ref. 5242702
Prijs: € 2.250.000

Beschrijving

Magnifiek nieuwbouwappartement dat verbeterd werd met luxueuze materialen en oog voor detail. Het appartement is gelegen op de uiterst gezellige Kustlaan tussen de meest elegante boetieks van Knokke. Het beschikt over een ruim en zuidgeoriënteerd terras met een weids uitzicht. Ideaal om ’s avonds in de zon te vertoeven met een aperitief.

De indeling van het appartement is als volgt: inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met een prachtig uitzicht, volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige Miele toestellen, alsook een handgemaakte luxe-zitbank. Vervolgens is er de masterbedroom met dressing en ruime douchekamer. Tenslotte is er een tweede slaapkamer die momenteel gebruikt wordt als ruime dressing met douchekamer.

Het volledige appartement is afgewerkt met zeer kwalitatieve materialen. Als voorbeeld kan het Oyster White marmer gegeven worden dat gebruikt wordt in de keuken en badkamers. Het appartement wordt gemeubeld verkocht.

Uw toekomstig appartement? Om een bezoek in te plannen kunt u ons altijd contacteren op verkoop@hetzoute.be of 050/60 33 33.

Details

  2 slaapkamers   2 badkamers   0 garages
  84.00m² bewoonb. opp.   98.00m² grondopp.

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.