Kustlaan 105, 8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 60 33 33 - agence@hetzoute.be
Knokke-Heist

Prachtig gerenoveerd appartement op de Dumortierlaan

Ref. 4857978
Prijs: € 895.000

Beschrijving

Prachtig gerenoveerd appartement gelegen op de Dumortierlaan.

Samenstelling: Aangename- en lichtrijke leefruimte met eetplaats, volledig geïnstalleerde keuken, toegang tot het balkon met prachtig uitzicht. Vervolgens is er een volwaardige slaapkamer met ingebouwde kasten dat uitgeeft op een tweede ruime terras, daarnaast is er een tweede slaapkamer geschikt voor een stapelbed en ingemaakte kasten. Tenslotte is er de badkamer met inloopdouche en wastafel. Het appartement wordt momenteel gerenoveerd.

Uw toekomstig appartement? Om een bezoek in te plannen kunt u ons altijd contacteren op verkoop@hetzoute.be of 050/60 33 33

Details

  2 slaapkamers   1 badkamer   0 garages
  60.00m² bewoonb. opp.   0.00m² grondopp.

Thibault Vanden Berghe

Vastgoedexpert
+32 (0)50 60 33 33

Luxe vastgoed in hartje Knokke sinds 1924

Het oudste vastgoedkantoor van Knokke - Het Zoute

Het is 1924. In de Elizabetlaan in Knokke opent Agence Immobilière “La Zoutoise” voor de eerste keer zijn deuren. Bijna 100 jaar later bestaat het kantoor nog steeds, met een nieuwe naam weliswaar: Agence Het Zoute. Diepgeworteld in een rijke geschiedenis en vertakt in een loyaal team van professionals dat de lokale markt door en door kent. In Knokke gaat het niet om eender welk vastgoed. Onze badstad ademt elegantie uit, en dat straalt af op de panden. Het kernwoord? Luxe. De verkoop, de verhuur en het beheer van zulke prestigieuze eigendommen vraagt om een finesse die niet elk vastgoedkantoor in Knokke - Het Zoute beheerst. Wij wel.

Onze mensen

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.