Kustlaan 105, 8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 60 33 33 - agence@hetzoute.be
Knokke-Heist

Luxueus gerenoveerd appartement in Knokke Het Zoute

Ref. 4850670

Beschrijving

Luxueus gerenoveerd en gemeubeld appartement afgewerkt met uiterst kwalitatieve materialen gelegen op de Kustlaan in Knokke Het Zoute.


Samenstelling: Inkomhal met vestiaire, gastentoilet en berging met ruimte voor een wasmachine en droogkast. Aangename, ruime en uiterst lichtrijke leefruimte met eetplaats die uitgeeft op het zuidgericht terras met uitzicht over de tuinen. Vervolgens beschikt het appartement over een hyper-geïnstalleerde keuken voorzien van al het nodige comfort, inclusief een ruime industriële koelcel. Daarnaast kan men vertoeven aan de open haard met een prachtig zicht over de Kustlaan en zijdelings zeezicht. Het appartement is voorzien van 4 volwaardige slaapkamers en 4 badkamers, waarvan de master bedroom met prachtig uitzicht de grootste badkamer heeft met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Het appartement wordt volledig omringd door een prachtig terras, waar u de hele dag van de zon zal kunnen genieten.


Het appartement is tenslotte voorzien van drie kelderbergingen. Twee garageboxen beschikbaar voor een meerprijs.


Uw toekomstig appartement? Om een bezoek in te plannen kunt u ons altijd contacteren op verkoop@hetzoute.be of 050/60 33 33.

Details

  4 slaapkamers   4 badkamers   2 garages
  239.00m² bewoonb. opp.   319.00m² grondopp.

Thibault Vanden Berghe

Vastgoedexpert
+32 (0)50 60 33 33

Luxe vastgoed in hartje Knokke sinds 1924

Het oudste vastgoedkantoor van Knokke - Het Zoute

Het is 1924. In de Elizabetlaan in Knokke opent Agence Immobilière “La Zoutoise” voor de eerste keer zijn deuren. Bijna 100 jaar later bestaat het kantoor nog steeds, met een nieuwe naam weliswaar: Agence Het Zoute. Diepgeworteld in een rijke geschiedenis en vertakt in een loyaal team van professionals dat de lokale markt door en door kent. In Knokke gaat het niet om eender welk vastgoed. Onze badstad ademt elegantie uit, en dat straalt af op de panden. Het kernwoord? Luxe. De verkoop, de verhuur en het beheer van zulke prestigieuze eigendommen vraagt om een finesse die niet elk vastgoedkantoor in Knokke - Het Zoute beheerst. Wij wel.

Onze mensen

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.