Kustlaan 105, 8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 60 33 33 (alg.)

Te koop: Nieuwbouw penthouse appartement Triangle Vert op topligging in hartje Knokke - Het Zoute


Te koop Appartement
Ref.: 2405379
Prijs: € 1.895.000
Bouwjaar:
Alg. staat:
Aantal slaapkamers: 3
Totale opp.: 138 m²
Bewoonbare opp.: 130 m²
Als duplex-penthouse van de nieuw te bouwen residentie Triangle Vert, met een iconische en tijdloze architectuur, gelegen op een van de mooiste en gekendste hoeken van de Kustlaan vindt u dit appartement dat u mooie vergezichten op zowel de Kustlaan, het Driehoeksplein en de Dumortierlaan geeft. Daar bovenop geniet u ook van een prachtig zicht over de typische villa's van Het Zoute. Dit uitzonderlijke hoekappartement, gelegen op slechts enkele stappen van het strand, heeft een heerlijk, Zuid georiƫnteerd terras.

Samenstelling: Rechtstreeks vanuit de lift komt u in het appartement. De zeer grote woonkamer beslaat de hele plateau op de 7de verdieping en geniet van uitermate veel licht door de vele ramen en zijn ligging op de hoek van het appartement. In deze ruimte wordt ook de open keuken geplaats. Het terras bevindt zich in halve-maan-vorm op de hoek. Op de 6de verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien, waaronder de ruime masterbedroom met dressing, aansluitende badkamer en terras. Op de hall is ook een douchekamer en een bergruimte. In de ondergrond heeft u een bijhorende kelder. Er werd ook ruimte beschikbaar gehouden als fietsenberging.

Triangle Vert: een nieuw, iconisch gebouw op een absolute topligging met heerlijke vergezichten in het bruisende centrum van Het Zoute...

Contacteer ons vrijblijvend om meer informatie te bekomen.
 

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.