Kustlaan 105, 8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 60 33 33 - agence@hetzoute.be
Knokke-Zoute

Te koop: Uitstekend gelegen appartement met zeezicht op de wandeldijk in Knokke-Het Zoute

Ref. 2287901

Beschrijving

Uitstekend gelegen appartement in een mooie residentie op de Wandeldijk in Knokke-Het Zoute. Het appartement geniet van een hoogst uitzonderlijk zeezicht door de gekantelde ligging op de dijk. Hierdoor heeft u ook op de verschillende terrassen met zeezicht veel zon, en kunt u dus optimaal genieten van het beste van 2 werelden - zon en zeezicht.
Samenstelling : Inkomhal met gastentoilet. Zeer aangename woonkamer met fantastisch zeezicht en aansluitend een ruim en zonnig terras (met plaats voor een tafel met 8 stoelen). De woonkamer heeft een salon met haard, een eetplaats en een bureauhoek. Luxueuze keuken voorzien van een marmeren werkblad en uitgerust met toestellen van Küppersbusch, Bosch en Kitchenaid. Masterbedroom met aansluitende badkamer en terras. 2de slaapkamer (zeezicht!) met douchekamer en terras. Op het verdiep: 2 slaapkamers met zeezicht, waarvan 1 met lavabo. Ruim terras (zeezicht!). Douchekamer. Grote kelder en garagebox (11.5m op 2.7m). Gemeenschappelijke ruimte voor het plaatsen van wasmachine en droogkast. Fietsenberging. Inwonende conciërge in de residentie.
Een zeer ruim appartement, met de uitzonderlijke combinatie van zon en zeezicht gecombineerd met verschillende terrassen, op een fantastische ligging op de Wandeldijk in Het Zoute...

Details

  4 slaapkamers   0 badkamers   0 garages
  165m² bewoonb. opp.   205m² grondopp.

Thibault Vanden Berghe

Vastgoedexpert
+32 (0)50 60 33 33

Luxe vastgoed in hartje Knokke sinds 1924

Het oudste vastgoedkantoor van Knokke - Het Zoute

Het is 1924. In de Elizabetlaan in Knokke opent Agence Immobilière “La Zoutoise” voor de eerste keer zijn deuren. Bijna 100 jaar later bestaat het kantoor nog steeds, met een nieuwe naam weliswaar: Agence Het Zoute. Diepgeworteld in een rijke geschiedenis en vertakt in een loyaal team van professionals dat de lokale markt door en door kent. In Knokke gaat het niet om eender welk vastgoed. Onze badstad ademt elegantie uit, en dat straalt af op de panden. Het kernwoord? Luxe. De verkoop, de verhuur en het beheer van zulke prestigieuze eigendommen vraagt om een finesse die niet elk vastgoedkantoor in Knokke - Het Zoute beheerst. Wij wel.

Onze mensen

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.