Kustlaan 105, 8300 Knokke-Heist
+32 (0)50 60 33 33 - agence@hetzoute.be
Knokke-Zoute

Te koop: Zeer aangenaam en perfect instapklaar appartement in de Dumortierlaan te Knokke

Ref. 2282943
Prijs: € 795.000

Beschrijving

Perfect instapklaar appartement in een recente residentie, gelegen tussen de Dumortierkerk en het Driehoeksplein in Knokke. De ligging en indeling van dit appartement laten u toe om zowel permanent te verblijven als om optimaal te genieten van uw weekends en vakanties als tweedeverblijver.
Samenstelling : Mooie, lichtrijke woonkamer bestaande uit het salon en de eetplaats met aansluitend terras. Open, volledig ingerichte open keuken. Berging. Masterbedroom met dressing en aansluitende douchekamer. 2de en 3de slaapkamer. Doucheruimte. Apart toilet. Nachthal. Kelder en fietsenberging in het gebouw.

Details

  3 slaapkamers   0 badkamers   0 garages
  101m² bewoonb. opp.   105m² grondopp.

Thibault Vanden Berghe

Vastgoedexpert
+32 (0)50 60 33 33

Luxe vastgoed in hartje Knokke sinds 1924

Het oudste vastgoedkantoor van Knokke - Het Zoute

Het is 1924. In de Elizabetlaan in Knokke opent Agence Immobilière “La Zoutoise” voor de eerste keer zijn deuren. Bijna 100 jaar later bestaat het kantoor nog steeds, met een nieuwe naam weliswaar: Agence Het Zoute. Diepgeworteld in een rijke geschiedenis en vertakt in een loyaal team van professionals dat de lokale markt door en door kent. In Knokke gaat het niet om eender welk vastgoed. Onze badstad ademt elegantie uit, en dat straalt af op de panden. Het kernwoord? Luxe. De verkoop, de verhuur en het beheer van zulke prestigieuze eigendommen vraagt om een finesse die niet elk vastgoedkantoor in Knokke - Het Zoute beheerst. Wij wel.

Onze mensen

Voor de beste ervaring op deze website vragen we u vriendelijk onze cookies te aanvaarden.